Az erőt adó Joya kálciumos szójaital Ilyen pompás és frissítő íze csak az egészségnek lehet! A kalciummal és vitaminokkal dúsított JOYA szójaital nemcsak kitűnően oltja a szomjat, hanem hozzájárul a jó közérzet, erős csontozat kialakulásához, fenntartásához is. Konyhai felhasználása szinte megegyezik a tejével, ezért a vegetáriánusok, laktóz érzékenyek, tejfehérje érzékenyek számára készült ételekhez, italokhoz is kiválóan alkalmazható. Tippek és tudnivalók * A kálcium nélkülözhetetlen testünk számára. Ez az elem a fő felelős a csontozat szilárdságáért, de még az idegek és az izmok helyes működésért is. A kalciumhiány tehát zavart okoz a szervezetünkben, és ez csontritkulást is eredményezhet. * A kalciumszükséglet az élet folyamán folyamatosan jelentkezik. A gyermekkorban a csontfejlődés fázisában, terhesség idején és nyugalmasabb életperiódusokban, mint amilyen az időskor is, fokozottan megnövekszik a kálciumszükséglet. * Az étkezésben a tej és a tejtermékek a kálcium fő szállítói. 1 liter tej körülbelül 1000 mg kalciumot tartalmaz. A tej- és tejtermékfogyasztás azonban sokaknál, speciális táplálkozást igénylőknél vagy magas koleszterinszint esetén, különös tekintettel tejcukor- illetve tejfehérje érzékenyeknél problémát okozhat. A Joya szójatermékek, ilyen esetekben is teljes értékű alternatívát nyújtanak.