Vegán fahéjas táblás étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül gluténmentes összetevőkből. Az étcsokoládé keserű íz jegyeit gyengíti a fahéj, ezáltal az étcsokoládét kevésbé kedvelők számára is élveztess lehet a magas kakaó tartalmú csokoládék fogyasztása. A csokoládéban a kakaó szárazanyag tartalma legalább 60%. 100 g-ban mindössze 5 g felszívódó szénhidrát található ebből kevesebb, mint 0,5 g cukor. Édes ízét az eritrit és stevia párosa biztosítja. IR és más cukorszegény diétákba remekül beilleszthető.
Mit érdemes tudni róla?
Gluténmentes Vegán Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Eritrittel és steviával édesített Élelmi rostokban gazdag Kakaó szárazanyag tartalom: legalább 60% IR barát termékÖsszetevők: Kakaómassza, Édesítőszerek (eritritol, 0,027% szteviol glikozidok), Kakaóvaj, Inulin, Zsírszegény kakaópor, 2% fahéj, Emulgeálószer (napraforgó lecitin), Természetes vanília és fahéj aroma