Az egyedülálló inverz préselési módszernek köszönhetően a lágy és kemény gyümölcsökből a maximális mennyiségű zöldség- vagy gyümölcslevet nyeri ki. A G21 Chamberi inverz csavaros vízszintes facsaró sokkal nagyobb kényelmet biztosít a felhasználók számára. Míg eddig vagy el kellett viselnie a préselendő lé előre meghatározott sűrűségét, vagy befolyásolni tudta, de különböző szűrőkre vagy tartozékokra volt szüksége a facsaróhoz, addig a G21 Chamberi gyorsan és egyszerűen kielégíti az Ön igényeit. A G21 Chamberi gyümölcscentrifuga Optimal Seal technológiával rendelkezik, jelentősen megújítva. Az inverz préselés jobb munkavégzést tesz lehetővé a facsavarozó csiga nyomásával és a leeresztősapkával. A préselendő összetevőktől függően állítsa be az Optimal Seal kart lágy vagy kemény gyümölcsökhöz. A harmadik lehetőség a fagylalt beállítás – így ehhez a facsaróhoz nem kell más tartozék, így nem kell mást vásárolnia. Ő maga készít Önnek házi fagylaltot. Ennek a minden szempontból vonzó otthoni facsarónak a tervezése, gyártása és hangolása során a préselés során zajló zajra is hangsúlyt fektettünk. És olyan alaposan, hogy már beszélni sem lehet róla. A gyümölcscentrifuga nagyon halk, és a facsaró hangja valóban megfelelő. Kérjük, vegye figyelembe, hogy alacsony fordulatszámú gépeken történő almapréseléskor csak jó minőségű kemény almát kell használni. Ellenkező esetben, ha az alma puha vagy érettebb, akkor a feldolgozás során sűrű, nagyobb rosttartalmú lé (püré) keletkezik.
Termék részletek:
szürke színű méretek: 13 x 35 x 35 cm (szé x ma x ma) súlya: 3,5 kg csomag méretei: 32 x 30 x 29 cm (sz x ma x ma) csomag súlya: 4,7 kg Teljesítmény: 150W fordulatszám: 70 ford./perc gyümölcs beömlő átmérője: 45 mm BPA mentes (nem tartalmaz biszfenolt – káros szénhidrogén)Csomag tartalma:
1x facsaró